Over Scheepstra Bloemen

Bij Scheepstra Bloemen draait het om bloemen en planten. U vindt bij ons bijzondere bloemen en originele boeketten, met een geheel eigen stijl. Het assortiment wordt aangevuld met bloemenaccessoires, zoals vazen, plantenbakken en bloempotten in de meest uiteenlopende vormen en maten. Er is ons geen gelegenheid vreemd of wij hebben de oplossing voor u in ons assortiment.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het aankleden van diverse evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, modeshow of productpresentatie. Daarnaast hebben wij ook ervaring met grotere gelegenheden zoals beurzen en hotels.

Bloemenwinkel Amsterdam

Scheepstra Bloemen is ooit gestart op de Scheldestraat 74 te Amsterdam en jaren geleden kregen wij de mogelijkheid om onze winkel uit te breiden waardoor onze winkel/werkplaats en showroom nu zowel nummer 74 als 76 beslaat. U bent van harte welkom om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken en/of inspiratie op te doen.

Ruim 30 jaar ervaring

Scheepstra Bloemen bestaat al meer dan 30 jaar en wij doen nog dagelijks met passie en liefde waar wij ooit mee zijn begonnen, namelijk het samenstellen van prachtige boeketten, planten, decoratie en overige accessoires voor elke gelegenheid.