Bloemist voor Evenementen

Scheepstra Bloemen is gevestigd, en al ruim 30 jaar een begrip, met haar bloemenwinkel op de Scheldestraat in Amsterdam. Al ruim 30 jaar voorzien wij grote en kleine evenementen van prachtige bloem decoraties die volledig aansluiten op de wensen van onze klant en/of op het thema van het evenement.

Geen enkel evenement is te groot of te klein, het team staat continu beschikbaar en ook last-minute orders kunnen zonder problemen geleverd worden.

Onderstaand worden de meest voorkomende evenementen benoemd, uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor overige evenementen of juist nieuwe concepten waarin wij graag met u meedenken. Daag ons uit!

Bloemist voor bruiloft

Uw bruiloft zou niet compleet met prachtige bruiloft bloemstukken die uw dromen verwezenlijken. Uw bruiloft moet immers een onvergetelijke dag zijn, toch?

Scheepstra levert alle bloem creaties en decoraties voor uw bruiloft, denk hierbij aan: bruidsboeket, huwelijksboog, corsages, polscorsages, bloemen voor bruidskinderen, auto bloemen, bruidsmeisjes boeketten, stoel decoratie, prieel bloemen, haar bloemen, taart bloem decoraties, tafel bloem decoraties en niet te vergeten broche boeketten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en inspiratie op te doen voor uw onvergetelijke dag. U bent van harte welkom in onze winkel te Amsterdam en/of wij komen graag u bezoeken voor een vrijblijvend gesprek!

Bloemist voor feesten

Geeft u of organiseert u een feest, dan hoeven wij u niet uit te leggen dat bloemen niet mogen ontbreken op het feest! Met de juiste bloemen en decoraties creëert u eenvoudig het thema dat u voor ogen heeft. Wij helpen u uiteraard graag om dit te realiseren.

Scheepstra levert alle bloem creaties en decoraties voor uw feest, denk hierbij aan: bloemen voor bedrijfsfeest, bloemen voor afscheidsfeest, bloemstukken, corsages, bloem decoraties, tafel decoraties, bloemen boog en nog veel meer.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en inspiratie op te doen voor uw feest. U bent van harte welkom in onze winkel te Amsterdam en/of wij komen graag u bezoeken voor een vrijblijvend gesprek!

Bloemist voor evenementen

De aankleding van uw evenement is ontzettend belangrijk en bloemen zijn de finishing touch. Scheepstra levert diverse bloemstukken en decoraties voor evenementen. Wij hebben geholpen bij ontzettend veel verschillende soorten evenementen en elke bloemen wens kunnen wij vervullen.

Scheepstra levert alle bloem creaties en decoraties voor uw evenement, denk hierbij aan: bloemen voor beursstand, bloemen voor vergadering, bloemen voor productpresentatie, bloemen voor modeshows, bloemen voor opening, bloemen voor lancering en nog veel meer.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en inspiratie op te doen voor uw evenement. U bent van harte welkom in onze winkel te Amsterdam en/of wij komen graag u bezoeken voor een vrijblijvend gesprek!

Bloemist voor bedrijven

Groen binnen uw bedrijf zorgt voor meer zuurstof, fleurt uw kantoor enorm op en medewerkers en gasten voelen zich meer welkom in een ruimte met mooie bloem decoraties. Wij voorzien veel grote en kleine bedrijven van bloem stukken en decoraties tegen scherpe tarieven.

Scheepstra levert alle bloem creaties en decoraties voor uw bedrijf, denk hierbij aan: bloemen en decoraties voor vergaderzaal, bloemen en decoraties voor entreehal, bloemen en decoraties voor werkplekken, grote en kleine kerstbomen, bloemen en decoraties voor presentaties, bloemen en decoraties voor bedrijfsfeesten en meer.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en inspiratie op te doen voor uw bedrijf. U bent van harte welkom in onze winkel te Amsterdam en/of wij komen graag u bezoeken voor een vrijblijvend gesprek!